Kegelove vježbe

Kegelove vježbe za jače orgazme

Kegelove vježbe za jače orgazme
Postoje muškarci koji nisu posve zadovoljni svojim orgazmima. Ono što oni žele uglavnom je intenzivniji orgazam s više ejakulata te s dužim ejakulacijama. Iz nekog razloga, međutim, muškarcima vremenom opada snaga njihovih orgazama, što zauzvrat umanjuje ugodu u njihovom seksualnom činu, zadovoljstvo njihova partnera, samopouzdanje. Ovo se obično događa muškarcima u zrelijoj dobi, iako je i dosta mladića koji imaju ovaj problem. Srećom postoji način kako muškarci mogu ojačati svoj potenciju – to su Kegelove vježbe.

Tko je Kegel
Dr. Arnold Kegel, ginekolog, izvorno je razvio Kegelove vježbe da bi se oporavio tonus mišića kod žena nakon poroda. Ali danas ove vježbe upražnjavaju i muškarci i žene da bi seks učinili boljem putem doživljavanja jačih orgazama. Kada se ove vježbe rade, muškarci zapravo jačaju pubokoksigealni mišić (isti mišić koji zaustavlja mlaz mokraće) čime više krvi dolazi u oblast zdjelice. Nakon jačanja ovog mišića muškarac će imati sposobnost da doživi jače i bolje orgazme.

Ove vježbe mogu se raditi kada je kod muškarcu to ugodno – u uredu, prije spavanja, tijekom telefonskog razgovora. Ali prije nego se počne važno je odrediti položaj pubokoksigealnog mišića. Pubokoksigealni mišić (PC - Musculus pubococcygeus) je mišić koji se koristi kada se prestaje mokriti, stoga se savjetuje tijekom mokrenja trenutno zaustaviti tok urina i osjetiti mišić koji se za to koristi. Nakon nekoliko dana ponavljanja ovog procesa određivanja položaja mišića, muškarac će biti u stanju ispravno odrediti te mišić te će znati kako ga kontrolirati

Obavljanje vježbi
Nakon lociranja pubokoksigealnog mišića, može se početi tako da se on snažno stisne i tako zadrži 3 do 5 sekundi (može se brojiti od 1 do 3 tj. 5). Zatim se treba opustiti 5 sekundi (dok se broji od 1 do  5). Prvi puta praktikant može brojeći odrediti koliko puta ovo može ponoviti dok se ne umori. Ovaj set može se raditi barem dva tjedna. Nakon toga broj ponavljanja može se povećati. Ako se mišići mogu stisnuti na duže, npr. 6 do 7 ili 10 sekundi, to bolje, ali ako to nije slučaj, ne treba se forsirati. Mišić ne treba držati stisnutim više od 10 sekundi. Također, ako se osjeti nelagoda, može se smanjiti broj ponavljanja na onoliko koliko je to ugodno. Idealno, Kegelove vježbe trebalo bi raditi tri do četiri puta dnevno. Važno je postepeno povećavati broj ponavljanja vježbe.

Jednom kada obavljanje ove vježbe postane lagano, mogu se obavljati tijekom masturbacije ili čak seksa. Vježba je idealna tijekom predigre, prije orgazma, te tijekom orgazma. Muškarac bi trebao micati, trznuti ili podignuti svoj penis bez da ga dira i on će opaziti senzaciju ugode.

Savjeti
Kada se rade Kegelove vježbe, najbolje je biti opušten i usmjeren na pravilno obavljanje istih. Trebalo bi izbjeći naprezanje drugih mišića kao što su mišići trbuha, bedara ili stražnjice jer to može umanjiti efikasnost same vježbe. Iz toga je razloga važno precizno locirati PC mišić jer postoji mogućnost korištenja krivih mišića.

Muškarac koji ima ozbiljnu želju da poboljša svoje orgazme trebao bi odlučno i redovito upražnjavati Kegelove vježbe. Međutim, nije potrebno strogo odrediti vrijeme za vježbanje, jer moguće ih je djelotvorno obaviti bilo gdje i bilo kad. Nadalje, svrha ovih vježbi je ojačati mišiće zdjelice tako da nema razloga forsirati tijelo jer bi to moglo biti štetno. Ako se tijekom vježbe osjeti bol, to bi moglo značiti da se vježba ne obavlja pravilno, i u tom bi slučaju bilo mudro prestati raditi vježbu na jedan dan. Ako pak bol postane veoma jaka ili neugodno, savjetuje se posjetiti liječnika.

 

Semenax™ - 100% prirodna formula za poboljšanje sperme

Semenax™ su prirodne tablete koje sadrže aminokiseline i biljke i njihove ekstrakte koje se stoljećima u raznim kulturama koriste za jačanje potencije, poboljšanje muške plodnosti i poticanje seksualne želje. Smenax™ je posebno formuliran da poveća proizvodnju sperme kao i njenu kvalitetu.

Ovo su rezultati koje će Semenax ™ za vas proizvesti:

* Obilne ejakulacije koje će pratiti dugi orgazmi koje možda davno niste imali100 garancija na Semenax!
* Nadprosječno vizualno uzbuđenje vaše partnerice.
* Veća potencija i seksualna izdržljivost

* Kada se radi o muškoj neplodnosti, Semenax™ je posebno formuliran da bi poboljšao kvalitetu sperme, pokretljivost spermija, povećanje broja spermija te općenito poboljšao proizvodnju sperme tj. ejakulata i spermija. Semenax™ sadrži vrijedne sastojke koji se svi savjetuju muškarcima s problemom neplodnosti.

Semenax™ dolazi uz 100% garanciju povrata novca. To znači da ukoliko kroz 67 dana ne opazite značajno bolje, intenzivnije i obilnije ejakulacije i jače orgazme novac koji se platili (umanjen za troškove slanja) bit će vam u potpunosti vraćen, bez dodatnih pitanja.

Druga rješenja
Iako Kegelove vježbe daju rezultate, postoje muškarci koji koriste i druge pristupe, kao što su neke vježbe ili korištenje raznih mehaničkih pomagala. Osim toga postoje i tablete za koje mnogi muškarci tvrde da su im pomogle za jačanje orgazama putem povećanog proizvodnje ejakulata i kod drugih problema seksualne disfunkcije. Te tablete uglavnom sadrže biljke i njihove ekstrakte koji se stoljećima koriste u raznim kulturama svijeta za poboljšanje muške plodnosti ali i jačanje seksualne želje i potencije. Semenax tablete su takve tablete koje su već duže vrijeme na tržištu i koje su pomogle mnogim muškarcima da poboljšaju svoje ejakulacije i dožive znatno intenzivnije orgazme nego ranije.

Naruicte Semanx